Opleidingen / Trainingen & Specialisaties / Voorbereiding MfN live assesment

Voorbereiding MfN live assesment

Ga goed voorbereid het assessment in. Heeft u de Beroepsopleiding (Legal) Mediator van het ADR Instituut met goed gevolg afgerond? Dan wilt u misschien ook als MfN-registermediator worden opgenomen in het kwaliteitsregister van het MfN.

Het MfN eist daarvoor dat u een kennistoets en een vaardigheidstoets (het assessment) aflegt. Wilt u zich zo goed mogelijk op het assessment voorbereiden? Dan is deze training Voorbereiding MfN live-assessment van het ADR Instituut iets voor u. Tijdens deze training van één dagdeel krijgt u ruimschoots de kans te oefenen en wordt u voorzien van persoonlijke feedback, zodat u optimaal voorbereid het assessment ingaat.

Neem een optie
StartdatumData
Duur
Locatie

Training op maat

Waar letten assessors op? En beheerst u de vaardigheden goed genoeg? Samen met de intituutsassessor van het ADR Instituut bespreekt u de competenties en criteria waar de assessoren van het MfN tijdens het live-assessment op letten. Daarnaast bekijkt de assessor samen met u welke vaardigheden u nog moet, of zelf nog wilt oefenen.

U krijgt tevens een casus die u intensief oefent met professionele trainingsacteurs en ontvangt daarbij direct feedback. Van dit rollenspel wordt ook een video-opname gemaakt, die u voor uw eigen leerdoeleinden kunt gebruiken.

Lees meer

Kosten

Alumni van het ADR Instituut betalen € 550,- per persoon. Externe cursisten betalen € 750,- per persoon. In beide gevallen geldt een minimum van 2 deelnemers.

Lees meer

Geïnteresseerd?

Heeft u interesse in deze training? Neemt u dan gerust contact met ons op, dan kijken wij naar de mogelijkheden.

Lees meer

Duur

Op locatie: 1 dagdeel

Kosten

Kosten op locatie: vanaf € 550,- | vrijgesteld van btw

Amsterdam: Hotel Amsterdam-Amstel, Joan Muyskenweg 20

Vragen?

Wij staan u graag te woord

Aanmelden

Na afronding:

  • Bent u goed voorbereid op het MfN live assessment
  • Heeft u een video-opname die u voor uw eigen leerdoeleinden kunt gebruiken

Over MfN en het MfN-register

De Mediatorsfederatie Nederland (MfN) vertegenwoordigt het grootste deel van het beroepenveld en is daarmee dé representatieve organisatie voor mediation in Nederland. Sinds 1993 zetten wij ons in voor de professionalisering van het mediationberoep door het verzorgen van onder andere kwaliteitsborging en -verbetering. Het MfN-register is hét Nederlandse kwaliteitsregister van mediators. De Raad voor Rechtsbijstand en de Raad voor de Rechtspraak werken uitsluitend met MfN-registermediators.

 

Lees meer

MfN theorie-examen en assessement

Om MfN-registermediator te worden moet je na afronding van een erkende basisopleiding mediation eerst nog het theorie-examen en het assessment behalen. Beide worden afgenomen door examenbureau Mediationtoets. Het assessment kan worden afgenomen in de vorm van een live (role play) assessment of een video-assessment. Let op: het assessment is één jaar geldig. Dit betekent dat je na afronding van het assessment binnen één jaar inschrijft in ons MfN-register.
Eind- en toetstermen theorie-examen
Op het theoretisch niveau wordt, door middel van 50 multiple-choice-vragen vastgesteld of de kandidaat aan het vereiste kennisniveau voldoet. Daaraan ligt een algemene eindterm, uitgewerkt in zes meer specifieke eindtermen, ten grondslag. Lees in de eind- en toetstermen van het theorie-examen welke dat zijn.

Meer informatie over de toetsen vindt u ook op Mediationtoets.nl

 

Lees meer

Kom in contact

Heeft u vragen? Neem gerust contact met ons op

Wij komen graag met u in contact en antwoorden zo snel mogelijk, in ieder geval binnen drie werkdagen.

020 247 55 00 info@adrinstituut.nl

"*" geeft vereiste velden aan