Opleidingen / Kennismaken / Informatieavond

Informatieavond

Interesse om mediator te worden, mediationvaardigheden of uw onderhandelingstechnieken ontwikkelen? Neem deel aan een informatieavond, we organiseren de bijeenkomsten zowel op locatie als online.

Tijdens deze bijeenkomsten maakt u kennis met het ADR Instituut, de trainers en onze visie. U krijgt uitgebreide informatie over onze opleidingen. 

Duur

Op locatie: 19.00 tot 21.00 uur

Online: 19.00 tot 20.00 uur

Kosten

Kosten op locatie: geen

Kosten online: geen

Den Bosch: De Zandkamer, Koninginnenlaan 3

Amsterdam: Hotel Amsterdam-Amstel, Joan Muyskenweg 20

Vragen?

Wij staan u graag te woord

Aanmelden

Na afronding:

  • Heeft u inzicht in onze opleidingen, trainers en onze visie

Over het ADR Instituut

Het ADR Instituut is een toonaangevend opleidingsinstituut in (legal) mediation en Appropriate Dispute Resolution (ADR). Onze ervaren trainers behoren tot de top van hun vakgebied.
Naast het bijbrengen van kennis en vaardigheden op het gebied mediation en Appropriate Dispute Resolution (ADR), ligt de focus van ons opleidingsprogramma op persoonlijke groei. Wij zijn er namelijk van overtuigd dat u als resultaat- en mensgerichte, reflectieve professional extra meerwaarde biedt voor uw cliënten, opdrachtgevers of organisatie.

Lees meer

Win effectieve oplossingen

Conflictoplossing zonder tussenkomst van de rechter wint snel terrein. Om de zwaar overbelaste rechterlijke macht te ontzien, wordt er gewerkt aan een wetsvoorstel om mediation te bevorderen en wettelijk te verankeren. De voordelen ten opzichte van een juridische procedure zijn evident: het is kostenefficiënt, bespaart tijd en de conflictpartners werken zelf aan de oplossing van hun eigen conflict. Dat schept ruimte voor creatieve oplossingen en levert kwalitatieve resultaten op. En niet onbelangrijk: de relatie wordt niet onnodig beschadigd.

Lees meer

Kom in contact

Heeft u vragen? Neem gerust contact met ons op

Wij komen graag met u in contact en antwoorden zo snel mogelijk, in ieder geval binnen drie werkdagen.

020 247 55 00 info@adrinstituut.nl

"*" geeft vereiste velden aan