Matthijs Bierman

Mediator en trainer

Terug naar overzicht

Medewerkers / Matthijs Bierman

Matthijs Bierman

Matthijs Bierman is mediator bij Stone Partners en trainer bij het ADR Instituut met specialisaties in nalatenschapsmediation en zakelijke mediation.

Matthijs Bierman studeerde Bedrijfskunde en Nederlands Recht aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij werkte 24 jaar in verschillende landen voor Triodos Bank, waarvan de laatste 17 jaar als algemeen directeur van Triodos Bank Nederland. Hij volgde de opleiding tot mediator bij het ADR Instituut in Amsterdam en is MfN-registermediator. Hij is tevens bestuurder en toezichthouder bij zowel commerciële, als maatschappelijke organisaties.

Matthijs is gespecialiseerd in zakelijke mediation. Hij heeft ruime ervaring met bedrijven, overheden, non-profit organisaties, agrarische bedrijven en landgoederen. Met rust, analytisch vermogen én humor leidt hij het gesprek, komt hij tot de kern en begeleidt hij partijen bij het vinden van soms creatieve oplossingen.

Tevens is Matthijs als nalatenschapsmediator gespecialiseerd in (het voorkomen van) conflicten in de familiesfeer, met name rond het familievermogen, het familiebedrijf, ‑landgoed, of (aankomende) nalatenschappen. Met empathie creëert hij de veilige setting waarin zowel de zakelijke als de emotionele kant van de familieverhoudingen in alle openheid besproken kunnen worden.

Kom in contact

Heeft u vragen? Neem gerust contact met ons op

Wij komen graag met u in contact en antwoorden zo snel mogelijk, in ieder geval binnen drie werkdagen.

020 247 55 00 info@adrinstituut.nl

"*" geeft vereiste velden aan