dit is een test plaatje

het adr kennisnetwerk

mw. mr. M. Duyser

mw. mr. M. Duyser

Functies: NMI gecertificeerd mediator, partijbegeleider in mediation, onderhandelaar, adviseur conflicthantering binnen organisaties.

Praktijkgebied: conflicten in de zakelijke sfeer, zowel publiek als privaat, ondermeer: samenwerking, arbeid, ambtenaren, sociale zekerheid, (openbaar) bestuur, maatschap, franchiserelaties, aansprakelijkheid en contracten, verenigingen van eigenaren, opbouw en ontvlechting van samenwerkingsverbanden.

Biografie: Mirjam Duyser (1965) is zelfstandig mediator sinds 2003. Sinds 1992 advocaat - tot 1997 bij De Brauw Blackstone Westbroek, daarna zelfstandig. Vanaf 2000 ook secretaris in arbitrages Nederlands Arbitrage Instituut. Heeft ruime ervaring met het werken met (mensen binnen) organisaties, publiek en privaat, zowel vanuit een externe als interne rol. Samenwerkingsconflicten en conflicthantering binnen (overheids)organisaties hebben haar bijzondere aandacht. Adviseert over implementatie van mediationvaardigheden binnen de organisatie. Is vaste externe mediator van een groot bestuursorgaan.

Conflicten ziet zij als een uitdaging, een kans, een uitnodiging tot vernieuwing, zowel voor organisatie als individu. De dialoog en de praktische werkbaarheid en duurzaamheid van de oplossing staan voor haar centraal.

Referenties: op aanvraag